PRZETWORY WARZYWNE
Nazwa, skład Pojemność Zdjęcie
Buraki marynowane całe 370 ml
Buraki tarte 370 ml
Buraki wiórki 370 ml, 545 ml, 800 ml
Ćwikła z chrzanem 370 ml
Ogórki konserwowe 545 ml, 900 ml, 1700 ml
Ogórki kwaszone

900 ml

500g (worek)

 
Kapusta bigosowa: kapusta kwaszona, pieczarki, cebula, przyprawy 800 ml
Marchew z groszkiem 545 ml
Kapusta kwaszona

900 ml

500 g (worek)

Kapusta czerwona 370 ml, 900 ml
Przecier ogórkowy 370 ml
Kapusta kwaszona z grzybami 800 ml
Seler marynowany 370 ml, 1700 ml
Papryka marynowana 370 ml, 800 ml, 1700 ml
Barszcz czerwony, koncentrat  

 

STRONA GŁÓWNA | OFERTA | O FIRMIE | KONTAKT